MHP heyeti selin yaşandığı illere gidecek

ANKARA (AA) - Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) bir heyetin yarın selden etkilenen illeri ziyaret ederek bölgede incelemelerde bulunacağı bildirildi.MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, Genel Başkan...

11 Ağustos 2021 Çarşamba 22:00
MHP heyeti selin yaşandığı illere gidecek

ANKARA (AA) - Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) bir heyetin yarın selden etkilenen illeri ziyaret ederek bölgede incelemelerde bulunacağı bildirildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin talimatıyla sel felaketinin yaşandığı Karabük, Bartın, Kastamonu, Sinop ve Samsun'a gidecek heyetin belirlendiğini belirtti.

Özdemir, yarın bölgeye gidecek heyette Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MYK Üyeleri Murat Kotra, Davut Haskırış ve Yüksel Aydın'ın yer alacağını kaydetti.

Öte yandan Özdemir, açıklamasında, "Bu vesileyle selden etkilenen illerimize geçmiş olsun temennilerimizi iletiyor, Cenab-ı Allah'tan milletimizi her türlü afetlerden esirgemesini niyaz ediyoruz." ifadesine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.