MHP İl Başkanı Baloğlu'dan AK Parti'ye ziyaret

KIRIKKALE (AA) - MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen'i ziyaret etti.Baloğlu, AK Parti İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, 12 Haziran Salı günü gerçekleştirilecek ve...

09 Haziran 2018 Cumartesi 15:28
MHP İl Başkanı Baloğlu'dan AK Parti'ye ziyaret

KIRIKKALE (AA) - MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen'i ziyaret etti.

Baloğlu, AK Parti İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, 12 Haziran Salı günü gerçekleştirilecek ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılacağı AK Parti mitingi öncesi Cumhur İttifakı olarak üzerlerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduklarını söyledi.

MHP'nin Cumhur İttifakı'nın gereklerini yerine getirmek adına bütün gayretlerini sahaya yansıtmaya kararlı olduğunu ve ittifak ortakları AK Parti'nin mitingine gereken ilgi ve alakayı göstereceklerini ifade eden Baloğlu, "Cumhur İttifakı'nın başarısı ve devamında sistemin düzenli çalışması açısından partimiz olarak hassasiyet göstermeye devam edeceğiz. Mevzu vatansa gerisi teferruattır." dedi.

Dağdelen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 12 Haziran'daki mitinge yoğun bir katılım beklediklerini kaydetti.

Baloğlu'na ziyaretlerinde yönetim kurulu üyeleriyle Merkez İlçe Başkanı Yaşar Erdal da eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.