MHP Sivas Milletvekili Özyürek basın mensuplarıyla bir araya geldi

SİVAS (AA) - MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek basın mensuplarıyla bir araya geldi.Kentteki tarihi bir konakta düzenlenen programda konuşan Özyürek, Sivas'ın topyekün kalkınması için mücadele ettiklerini söyledi.Özyürek, bu mücadeleyi...

05 Haziran 2021 Cumartesi 16:47
MHP Sivas Milletvekili Özyürek basın mensuplarıyla bir araya geldi

SİVAS (AA) - MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kentteki tarihi bir konakta düzenlenen programda konuşan Özyürek, Sivas'ın topyekün kalkınması için mücadele ettiklerini söyledi.

Özyürek, bu mücadeleyi sonsuza kadar sürdüreceklerini anlatarak, "Cumhur İttifakı'nın ruhu ile hareket ederiz ama Sivas'ın taleplerini, ihtiyaç duyduğu projeleri hayata geçirmek için mücadelemizi sonuna kadar götürürüz. Çünkü Sivas'ın kalkınması lazım, büyümesi lazım, önünün açılması lazım. Bu yolda bizim Allah'tan başka hiçbir şeyden korkumuz yok." dedi.

Programda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Özyürek, kentin coğrafi açıdan tarıma elverişli bir yer olduğunu söyledi.

Özyürek, bu doğrultuda özellikle kenevirle ilgili çalışma yürüttüklerini dile getirerek, "Kenevir, çok faydalı bir bitki. Ayrıca ekimi planlanan kenevirlerin uyuşturucu özelliği de yok. Şükürler olsun karar alındı, imzası atıldı ve Sivas kenevir ekimine izin verilen iller arasına alındı. Biz bunları talep ettik ve aldık." diye konuştu.

Özyürek, kentin sanayi alanında daha da gelişmesi için çalışma yürüttüklerini sözlerine ekledi.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.