MHP'den Bedesten ve Kılıçlar köyüne ziyaret

KIRIKKALE (AA) - MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve il yönetimi, Yahşihan'a bağlı Bedesten ve Kılıçlar köylerini ziyaret etti.Ziyaretlerde muhtar ve köylülerle sohbet eden Baloğlu...

08 Ocak 2021 Cuma 15:57
MHP'den Bedesten ve Kılıçlar köyüne ziyaret

KIRIKKALE (AA) - MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve il yönetimi, Yahşihan'a bağlı Bedesten ve Kılıçlar köylerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde muhtar ve köylülerle sohbet eden Baloğlu ve beraberindekiler, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Baloğlu, ziyaretleri sırasında Başkan Türkyılmaz'a Bedesten köyüne yaptırdığı cami lojmanından dolayı teşekkür ederek, Kılıçlar köyü için de park ve taziye evi sözü aldı.

Fırsat buldukça belediye başkanları ve yönetimiyle köyleri ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etmek imkanı bulduklarını dile getiren Baloğlu, şunları söyledi:

"Köylerimize yapılan hizmetleri yerinde görüyor, eksikleri not alıyoruz. İlçe, belde ve köylerimizden şehrimize gelen vatandaşlarımızın da belediye hizmetleri hakkında düşünceleri bizler için çok önemli. Yahşihan Belediye Başkanı Türkyılmaz'a karşı köylerde yaşadığımız sevgi seli bizleri gerçekten mutlu ediyor. Bugün bizleri ağırlayan değerli muhtarımız ve köy sakinlerimize, hizmet noktasında emeği geçen kurum ve yetkililerimize teşekkür ederim."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.