Mihalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına yeniden Rıza Tek getirildi

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası 15. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda mevcut başkan Rıza Tek güven tazeledi.Mihalgazi Hal Kıraathanesi'nde tek listeyle gidilen genel kurulda Tek, göreve yeniden seçildi. Yönetim...

24 Mart 2022 Perşembe 09:05
Mihalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına yeniden Rıza Tek getirildi

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası 15. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda mevcut başkan Rıza Tek güven tazeledi.

Mihalgazi Hal Kıraathanesi'nde tek listeyle gidilen genel kurulda Tek, göreve yeniden seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine ise Niyazi Kaptan, Şaban Çoban, Mehmet Kütük, Şenol Kahveci, Sami Ünal ve Mustafa Şen getirildi.

Genel kurul sonunda Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün'e, Kovid-19 salgını döneminde esnafa verdiği destekten plaket takdim edildi.

Mihalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Rıza Tek, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen'in de katıldığı genel kurulun ardından yaptığı konuşmada, kendisine destek verenlere teşekkürlerini sundu.

Anahtar Kelimeler:
EskişehirMihalgazi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.