Mihalgazi ilçesinde erik ağacı çiçek açtı

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi ilçesinde, aralık ayında çiçek açan erik ağacı görenleri adeta şaşırtıyor.İlçeye bağlı Karaoğlan Mahallesinde seracılık yapan Mehmet Ulusal, ürün toplamak için bahçesine gittiğinde erik ağacının çiçek...

14 Aralık 2021 Salı 09:28
Mihalgazi ilçesinde erik ağacı çiçek açtı

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi ilçesinde, aralık ayında çiçek açan erik ağacı görenleri adeta şaşırtıyor.

İlçeye bağlı Karaoğlan Mahallesinde seracılık yapan Mehmet Ulusal, ürün toplamak için bahçesine gittiğinde erik ağacının çiçek açtığını gördü.

Ulusal, AA muhabirine, erik ağacının aralık ayında çiçek açmasında dolayı şaşkınlığını dile getirerek, erik ağacının bu yıl yaz döneminde meyve verdikten sonra yapraklarını döktüğünü belirtti.

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi ağacın kış mevsiminde çiçek açtığını anlatan Ulusal, söz konusu olayla ilk kez karşılaştığını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.