Mihalgazi ilçesinde sokağa çıkma kısıtlaması denetimi yapıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele tedbirleri kapsamında 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00'te sona erecek tam kapanma nedeniyle polis, denetim gerçekleştirdi.Mihalgazi İlçe...

30 Nisan 2021 Cuma 12:19
Mihalgazi ilçesinde sokağa çıkma kısıtlaması denetimi yapıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele tedbirleri kapsamında 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00'te sona erecek tam kapanma nedeniyle polis, denetim gerçekleştirdi.

Mihalgazi İlçe Emniyet Amirliği ekipleri kontrol noktasında geçen araçlarda sürücü ve yolcuların izin belgelerini kontrol etti.

Belediyenin anons sisteminden de vatandaşlara Ramazan Bayramı sonuna kadar uygulanacak tam kapanma kurallarına uymaları yönünde bilgilendirme yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
EskişehirMihalgaziIlçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.