Mihalgazi ilçesinde zabıta denetim gerçekleştirdi

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi İlçe Belediyesi zabıta ekipleri, ramazan ayı dolaysıyla fırın ve unlu mamul üretimi yapan işletmeler ile pazar esnafını denetledi.Zabıta ekipleri ilçede faaliyet gösteren fırın ve unlu mamul üretimi yapan işletmelerde...

22 Nisan 2021 Perşembe 14:00
Mihalgazi ilçesinde zabıta denetim gerçekleştirdi

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi İlçe Belediyesi zabıta ekipleri, ramazan ayı dolaysıyla fırın ve unlu mamul üretimi yapan işletmeler ile pazar esnafını denetledi.

Zabıta ekipleri ilçede faaliyet gösteren fırın ve unlu mamul üretimi yapan işletmelerde hijyen ve gramaj denetimi yaptı. Denetimlerde gramaj, hijyen, maske, eldiven, bone kullanımı ve üretimde kullanılan mamullerin son kullanma tarihleri kontrol edildi.

Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün, AA muhabirine, yapılan denetimlerle ilgili esnafın kurallara uymakta hassasiyet gösterdiğini tespit ettiklerine değinerek, fırın ve unlu mamul üretimi yapılan işletmelerde ise gramajların standartlara uygun olduğunu kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
EskişehirMihalgazi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.