Milletvekili Günay, şehit Piyade Uzman Ege'nin mevlidine katıldı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda 10 Şubat 2018'de şehit düşen 41 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş...

11 Şubat 2019 Pazartesi 15:08
Milletvekili Günay, şehit Piyade Uzman Ege'nin mevlidine katıldı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda 10 Şubat 2018'de şehit düşen 41 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Serdar Ege için düzenlenen mevlide katıldı.

Günay'ın iletişim ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yeşiltepe Mahallesi'ndeki Yavuz Camisi'nde düzenlenen mevlidin ardından şehidin eşi Dilek Ege ile kızları Elif ve Elvan ile bir araya gelen Günay, Afrin şehidi Piyade Uzman Çavuş Ege'yi şehadete ermesinin birinci yılında dualarla andıklarını kaydetti.

Günay, tüm şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.