Milletvekili Kendirli, eğitim yatırımlarını inceledi

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, kent merkezinde inşaatı devam eden eğitim yatırımlarını inceledi.AK Parti Kırşehir İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, 24 derslikli Sosyal Bilimler Lisesinde incelemelerde...

23 Ocak 2019 Çarşamba 14:15
Milletvekili Kendirli, eğitim yatırımlarını inceledi

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, kent merkezinde inşaatı devam eden eğitim yatırımlarını inceledi.

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, 24 derslikli Sosyal Bilimler Lisesinde incelemelerde bulunan Kendirli, ardından okul bölgesindeki 200 kişilik kız ve erkek öğrenci yurdu ve 1 kapalı spor salonu inşaatlarını da gezdi.

40 derslik olarak yapımı devam eden 30 Ağustos Zafer İlkokulu'nu da inceleyen Kendirli, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, ülkenin eğitim konusunda en başarılı illerinden birisinin Kırşehir olduğunu belirtti.

Eğitim deki başarının idareci ve öğretmenler ile velilerin verdiği önemin göstergesi olduğunu vurgulayan Kendirli, şunları kaydetti:

"İlimizdeki eğitim kalitesini korumak, daha da ileri noktalara taşımak adına çalışmalar yürütüyoruz. Amacımız, öğrencilerimizi sağlıklı ve güvenli ortamlarda, geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktır. Eğitim süreci ailede başlar, okul döneminde öğretmenlerle devam eder. Hedefimiz, öğrencilerimize bilgi aktarmanın yanı sıra milli ve manevi değerlerini benimsemiş, bilimi ve insani değerleri üstün tutan bir nesil yetiştirmektir. Bunları yaparken de öğrencilerimizin modern binalarda eğitimlerini sürdürmelerini istiyoruz. 2019 yılı sonuna kadar okulların tamamlanmasını planlıyoruz. Yeni binada dersliklerin yanı sıra kütüphane, konferans salonu ve laboratuvar olacak. Ülkemizin geleceği olan gençlerimiz, hayatın her alanında başarılı olmak için kendilerini geliştirmelidir."

Kendirli'nin, eğitim yatırımlarını incelemesine Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhsin Kaya, şube müdürleri, okul müdürleri de eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.