Milletvekili Recep Şeker'den 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü mesajı

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker,12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 101. Yıl Dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Şeker, mesajında İstiklal Marşı'nın milli marş olarak kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u...

12 Mart 2022 Cumartesi 13:37
Milletvekili Recep Şeker'den 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü mesajı

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker,12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 101. Yıl Dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şeker, mesajında İstiklal Marşı'nın milli marş olarak kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü vesilesiyle Milli Mücadele'nin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla andığını belirtti.

İstiklal Marşı'nın milletin özgürlük ve bağımsızlık aşkının, büyük imkansızlıklar içerisinde göstermiş olduğu büyük kahramanlığın, azim ve fedakarlıkla verilen büyük kurtuluş mücadelesinin mısralara dökülmüş ifadesi olduğunu vurgulayan Şeker, şunları kaydetti:

"Vatanını ve mukaddesatını canından aziz bilen necip milletimizin kurtuluş savaşını tüm imkansızlıklara ve ağır koşullara rağmen büyük bir başarı ve kahramanlık göstererek tarihte eşine az rastlanır büyük bir zaferle neticelendirmiştir. Ecdadımızın bize emanet bıraktığı güçlü ve bağımsız bir ülkenin onurlu vatandaşları olarak büyük bir coşku ve gururla okuduğumuz İstiklal Marşımız, ezelden beri hür yaşamış ve sonsuza dek hür yaşayacak bir milletin istiklal mücadelesinin simgesi ve bağımsızlığımızın sembolü haline gelmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle İstiklal Marşımızın kabulünün yıl dönümünde, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını minnet, rahmet ve dualar ile yad ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Ruhları şad olsun."

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gökhan Alkan ile Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup Çayır, İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu da, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 101. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Anahtar Kelimeler:
KaramanİSTİKLAL MARŞI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.