Milli Eğitim Bakanı Özer, AK Parti'de düzenlenen istişare toplantısına katıldı

ANKARA (AA) - Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, AK Parti milletvekilleri ve MKYK üyeleriyle istişare toplantısında bir araya geldi.Bakan Özer, AK Parti Genel Merkezi'nde, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım başkanlığındaki istişare...

20 Ekim 2021 Çarşamba 16:27
Milli Eğitim Bakanı Özer, AK Parti'de düzenlenen istişare toplantısına katıldı

ANKARA (AA) - Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, AK Parti milletvekilleri ve MKYK üyeleriyle istişare toplantısında bir araya geldi.

Bakan Özer, AK Parti Genel Merkezi'nde, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım başkanlığındaki istişare toplantısına katıldı.

MKYK üyeleri ile milletvekillerine yüz yüze eğitim süreci ve eğitimde son 20 yılda yaşanan gelişmeleri anlatan Özer, milletvekillerin görüşlerini dinledikten sonra sorularını da yanıtladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.