Milli sporcular için sözleşmeli öğretmenlik başvuruları 7 Haziran'da başlayacak

ANKARA (AA) - Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) milli sporcuların sözleşmeli öğretmenlik başvuruları, 7 Haziran'da başlayacak.MEB'in internet sitesinde milli sporcuların, beden eğitimi alanı için sözleşmeli öğretmenlik başvuru ve...

01 Haziran 2021 Salı 13:49
Milli sporcular için sözleşmeli öğretmenlik başvuruları 7 Haziran'da başlayacak

ANKARA (AA) - Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) milli sporcuların sözleşmeli öğretmenlik başvuruları, 7 Haziran'da başlayacak.

MEB'in internet sitesinde milli sporcuların, beden eğitimi alanı için sözleşmeli öğretmenlik başvuru ve atamasına ilişkin duyuru yayınlandı.

Adaylar, başvurularını 7-11 Haziran'da "http://personel.meb.gov.tr" adresinde yer alan elektronik başvuru formunu doldurarak yapacak.

Milli sporcuların beden eğitimi alanına ayrılan 60 kontenjan için sözleşmeli öğretmenlik atamaları, 7 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.