MSB ve AA'nın Zeytin Dalı Harekatı fotoğrafları metro vagonlarında

- Milli Savunma Bakanlığı ve Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan Zeytin Dalı Harekatı'ndan karelerin bulunduğu fotoğraflar, Ankara metrosunun vagonlarında yerini aldı

21 Mart 2019 Perşembe 16:22
MSB ve AA'nın Zeytin Dalı Harekatı fotoğrafları metro vagonlarında

ANKARA (AA) - Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan Zeytin Dalı Harekatı'ndan karelerin bulunduğu fotoğraflar, Ankara'da hizmet veren metro vagonlarında da sergilenmeye başlandı.

Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlerin bölge halkıyla kucaklaştığı anların yer aldığı fotoğraflar, Ankara Metrosu'nda seyahat eden vatandaşlardan ilgi gördü.

Panora Alışveriş Merkezi'nde de açılan sergide harekatın başlangıcından bitimine, sonrasındaki insani yardımlara ve görev yapan askerlere gönderilen mektuplara kadar birçok unsurun yer aldığı 89 fotoğraf bulunuyor.

Sergide, "Mehmetçik'in Burseya Dağı'nı teröristlerden arındırdığı ve dağa Türk bayrağını diktiği anları" yansıtan, harekatın simgeleşen fotoğrafı da yer alıyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri Foto Film Merkezi Komutanlığı ve Anadolu Ajansı tarafından çekilen fotoğraflardan oluşan sergi, 22 Mart'a kadar gezilebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.