MSB'den Bingöl'de şehit olan polisler için başsağlığı mesajı

ANKARA (AA) - Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bingöl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde mühimmat sevki sırasında meydana gelen patlamada şehit olan 2 polis memuru için başsağlığı mesajı yayımladı.Bakanlığın sosyal...

22 Mart 2022 Salı 19:08
MSB'den Bingöl'de şehit olan polisler için başsağlığı mesajı

ANKARA (AA) - Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bingöl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde mühimmat sevki sırasında meydana gelen patlamada şehit olan 2 polis memuru için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "Bingöl'de bulunan Özel Harekat Şube Müdürlüğünde eğitim alanına mühimmat sevki sırasında meydana gelen patlama sonucu şehit düşen kahraman polislerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Milletimizin başı sağ olsun." ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.