Muhtarlar trafik kuralları konusunda bilgilendirildi

KARAMAN (AA) - Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Trafik, Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından mahalle muhtarlarına trafik kuralları konusunda bilgilendirme yapıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Salonu'nda gerçekleşen toplantıda...

20 Aralık 2018 Perşembe 17:01
Muhtarlar trafik kuralları konusunda bilgilendirildi

KARAMAN (AA) - Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Trafik, Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından mahalle muhtarlarına trafik kuralları konusunda bilgilendirme yapıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Salonu'nda gerçekleşen toplantıda konuşan Trafikten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Şerafettin Coşkun, trafik ekiplerinin yaptığı uygulamalar sayesinde Karaman'da kazaların ciddi oranda azaldığını söyledi.

Trafiğin insanların doğumundan ölümüne kadar hayatında olan bir etken olduğunu ifade eden Coşkun, şöyle konuştu:

"Trafik kurallarına insanların uymasını sağlamak kolay bir iş değil. Bir ilin trafiği karışıksa oradaki insanların da kafası karışık demektir. Öncelikle insanların trafik kültürünün gelişmesi gerekiyor. Trafik bilincinin oluşturulması gerekiyor. Burada da siz değerli muhtarlarımıza çok fazla iş düşüyor. Sadece trafik kurallarına uymakla kalmayacağız, aynı zamanda uymayanları da uyaracağız. Son dönemde 100 günlük eylem planları kapsamında almış olduğumuz tedbirler sayesinde çok önemli oranlarda düşüş yaşadık. Karaman'da yaralamalı ve ölümlü trafik kazalarında çok büyük düşüşler yaşadık ve Türkiye genelinde ilk sıralarda yer aldık."

Program, trafik polislerinin muhtarlara trafik kuralları ve Karaman trafiği hakkında sunumu ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.