Murat Ilıkan'dan "Çırpınırdı Karadeniz"

Mamak'ta Ramazan Akşamları Programı'nda Sinan Burhan'ın konuğu olan Ankara Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan program sonunda bir sürpriz yaparak Çırpınırdı Karadeniz Türküsünü hem çaldı hem söyledi.

03 Mayıs 2021 Pazartesi 12:37
Murat Ilıkan'dan "Çırpınırdı Karadeniz"

Ramazan sohbetleri, şiir dinletileri ile Kon Tv ve dijital medyada Ramazan bereketi esiyor. Mamak Belediyesi, koronavirüs tedbirleri nedeniyle bu yıl da meydanlarda gerçekleştirilemeyen Ramazan etkinliklerini Kon Tv ve sosyal medya kanalları aracılığı ile evlere taşıdı.Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında sanat, edebiyat, siyaset ve ilim dünyasının sevilen isimleri evlere konuk oluyor.

Ramazan sohbetlerinin yapıldığı programda Murat ılıkan Ramazan'ın ruhuna uygun yaşamamız gerektiğini vurgulayarak, eski ramazanlarla günümüz ramazan ayının daha farklı olmaya başladığını, Ramazan davulcularının bile artık araç bağajlarında ve ses sistemiyle davul çaldıklarını söyledi. 

Mamak'ta Ramazan Akşamları Programı'nda Sinan Burhan'ın konuğu Olan Ankara Büyükşehir Belediyesi GMHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan program sonunda bir sürpriz yaparak Çırpınırdı Karadeniz Türküsünü hem çaldı hem söyledi.

Son Güncelleme: 03.05.2021 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.