MÜSİAD'dan bazı emekli amirallerin açıklamasına kınama

KAYSERİ (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi, bazı emekli amirallerin açıklamasını kınadı.MÜSİAD'dan yapılan yazılı açıklamada, bu tür açıklamaların hiçbir zeminde kabul edilemeyeceği belirtildi.Son...

05 Nisan 2021 Pazartesi 18:07
MÜSİAD'dan bazı emekli amirallerin açıklamasına kınama

KAYSERİ (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi, bazı emekli amirallerin açıklamasını kınadı.

MÜSİAD'dan yapılan yazılı açıklamada, bu tür açıklamaların hiçbir zeminde kabul edilemeyeceği belirtildi.

Son olarak 15 Temmuz'da tarihin karanlık sayfalarına, bir daha çıkmamak üzere darbe muhipliğinin gömüldüğünün ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Gerek sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı mücadelesi gerekse tüm milletin yekvücut olarak bu zilletin tekerrürünü sonsuza dek reddedişi karşısında zaman zaman çaresizliklerini, böylesi çıkışlarla maalesef dile getirme gafletinde bulunmaktadır. Gereğinin ziyadesiyle yapılacağına olan inancımızla beraber, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere devletimize, demokratik olarak seçilmişlerimize ve halkımıza olan tam ve koşulsuz desteğimizin altını çizeriz."

Anahtar Kelimeler:
MüsiadKınama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.