Mustafa Kızıklı Aile Sağlığı Merkezi'nde aşı odaları bahçeye taşındı

KAYSERİ (AA) - Bünyesinde 22 aile hekiminin görev yaptığı Mustafa Kızıklı Aile Sağlığı Merkezi'nin bahçesinde aşı kayıt masası ve aşı uygulama birimi oluşturuldu.İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

15 Haziran 2021 Salı 16:10
Mustafa Kızıklı Aile Sağlığı Merkezi'nde aşı odaları bahçeye taşındı

KAYSERİ (AA) - Bünyesinde 22 aile hekiminin görev yaptığı Mustafa Kızıklı Aile Sağlığı Merkezi'nin bahçesinde aşı kayıt masası ve aşı uygulama birimi oluşturuldu.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, merkezin bahçesine kurulan aşı kayıt masası ve 4 aşı uygulama birimi ile randevusu olan vatandaşlara aşıları bahçe içerisinde uygulanırken randevusu olmayanlar için de randevu oluşturuluyor.

Uygulama hakkında bilgi veren Dr. Hakan Karabulut, oluşturulan randevular çerçevesinde günlük ortalama 528 hastaya aşı yaptıklarını belirtti.

Bu işlemleri aile sağlığı merkezinin içerisinde yaptıklarında kalabalık oluşacağına dikkati çeken Karabulut, "Görevli hekim arkadaşımız Erkan Kantarcı kararsız olan vatandaşlarımızla görüşerek onları ikna etme konusunda bizlere destek oluyor. Umarım bu uygulama diğer kalabalık olan aile sağlığı merkezleri için örnek olur. Bu uygulamayı hayata geçirmemizde bize destek olan İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Aşı olmaya gelen Fatih Çimen ise hiç beklemeden 5 dakika içinde aşısı olduğunu belirtti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.