Nallıhan Belediye Başkanı Öntaş, pazartesi günleri muhtarları ve vatandaşları dinliyor

ANKARA (AA) - Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, pazartesi günleri vatandaşları ve muhtarları dinlediğini belirtti.Öntaş, pazartesi günleri ilçede pazar kurulduğunu, taşra mahallelerden gelen vatandaşların ve muhtarların aynı gün...

29 Aralık 2020 Salı 17:27
Nallıhan Belediye Başkanı Öntaş, pazartesi günleri muhtarları ve vatandaşları dinliyor

ANKARA (AA) - Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, pazartesi günleri vatandaşları ve muhtarları dinlediğini belirtti.

Öntaş, pazartesi günleri ilçede pazar kurulduğunu, taşra mahallelerden gelen vatandaşların ve muhtarların aynı gün belediyeye istek ve taleplerini ilettiklerini söyledi.

Sorunların çözümü noktasında da belediye olarak çalışma başlattıklarını belirten Öntaş,

"İlçe merkezimizle birlikte 83 mahallemiz var. 78 taşra mahallemiz bulunuyor. Köyün ortak kullanım alanlarından sulama havuzu, köy konağı, köy kahvesi, ekmek fırını, cami ve köy odası tamiratı ve yapımı gibi çok sayıda hizmeti köylülere sunduk ve sunmaya da devam ediyoruz. Halen bazı köylerimizde ekmek fırını yapımı sürüyor."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.