Nallıhan Belediyesinden 100 öğrenciye tablet

ANKARA (AA) - Nallıhan Belediyesi tarafından uzaktan eğitim sürecinde EBA’dan yeteri kadar faydalanamayan öğrencilere tablet dağıtımı yapıldı.Okul idarecileri tarafından belirlenen ve tableti bulunmayan öğrenciler arasından seçilen 100...

14 Ocak 2021 Perşembe 11:40
Nallıhan Belediyesinden 100 öğrenciye tablet

ANKARA (AA) - Nallıhan Belediyesi tarafından uzaktan eğitim sürecinde EBA’dan yeteri kadar faydalanamayan öğrencilere tablet dağıtımı yapıldı.

Okul idarecileri tarafından belirlenen ve tableti bulunmayan öğrenciler arasından seçilen 100 öğrenci için temin edilen tabletler okul müdürlerine teslim edildi.

Sakarya Ortaokulu salonunda düzenlenen tablet teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı, evlatlarımızı eğitimden yoksun bırakamazdık" dedi.

Kaymakam Ergün Baysal da bu girişimiyle eğitim öğretime verdiği katkıdan ötürü Belediye Başkanı Öntaş’a teşekkür etti.

Dağıtım törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Benlice de katıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.