Nallıhan Muhtarlar Derneği Başkanı Özmen'den "izmarit" uyarısı

ANKARA (AA)- Nallıhan Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Özmen, yangınlara karşı sürücülerin araç camlarından izmarit atmamaları uyarısında bulundu. Özmen, yaptığı açıklamada, yaz mevsiminin gelmesiyle yangın riskinin de arttığını söyledi....

08 Haziran 2021 Salı 16:40
Nallıhan Muhtarlar Derneği Başkanı Özmen'den

ANKARA (AA)- Nallıhan Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Özmen, yangınlara karşı sürücülerin araç camlarından izmarit atmamaları uyarısında bulundu.

Özmen, yaptığı açıklamada, yaz mevsiminin gelmesiyle yangın riskinin de arttığını söyledi.

Yangınlara karşı çeşitli tedbirlerin alınması gerektiğine işaret eden Özmen, şunları kaydetti:

"Araç camlarından atılan izmaritten, yol kenarlarında yanan tarlalarımız var. Ne olur sizden ricamız, buğday ve arpa hasat zamanında. Sigara izmaritlerini dışarıya atmayalım. Çiftçinin bir yıldır gözü gibi baktığı emeği heba olmasın. Bunun için çok hassas olunmasını istiyoruz. Çiftçilerimize bereketli bir yıl dilerim. Değerli sürücü kardeşlerime, şoför kardeşlerime kazasız belasız yolculuklar dilerim."



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.