Nallıhan'da düzenlenen festival kapsamında çok sayıda etkinlik düzenlendi

ANKARA (AA) - Nallıhan Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Nallıhan İpek İğne Oyaları Kültür Sanat ve Tabduk Emre Anma Etkinlikleri ile 2. Çayırhan Mahallesi Üreten Eller Maden, Balık, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ilçede kültür...

14 Ağustos 2022 Pazar 11:50
Nallıhan'da düzenlenen festival kapsamında çok sayıda etkinlik düzenlendi

ANKARA (AA) - Nallıhan Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Nallıhan İpek İğne Oyaları Kültür Sanat ve Tabduk Emre Anma Etkinlikleri ile 2. Çayırhan Mahallesi Üreten Eller Maden, Balık, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ilçede kültür sanat hareketliliği yaşandı.

İlçede 4 Ağustos'ta Nallıhan İpek İğne Oyaları Kültür Sanat ve Tabduk Emre Anma Etkinlikleri ile başlayan organizasyonlar 11 Ağustos'ta düzenlenen Çayırhan Mahallesi Üreten Eller Maden, Balık, Kültür ve Sanat Festivali ile devam etti.

Simge Sağın, Onur Şan ve Melek Mosso konserlerinin düzenlendiği festivalin dünkü son programı ise ilçedeki olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Belediye Başkanı İsmail Öntaş, yaptığı açıklamada, pandemi sonrası ilk kez düzenlenen festivali başarıyla tamamladıklarını, komşu il ve ilçelerden çok sayıda misafiri ağırladıklarını belirtti.

Tapduk Emre Anma Etkinlikleri kapsamında Emrem Sultan Mahallesi'nde Mevlidi Şerif okutulduğunu, ilahi dinletisi ve semazen gösterileri yapıldığını kaydeden Öntaş, etkinliklerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Büyük Birlik Siyasi Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve milletvekillerini ağırladıklarını da aktardı.

Öntaş, "Festivale katılım sağlayan tüm misafirlerimize, Nallıhan halkına ve organizasyonu başarıyla düzenleyen personelimize teşekkür ederim." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.