Nallıhan'da kısa film çekildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde yönetmenliğini Mehmet Akif Güler'in yaptığı başrolünü Menderes Samancılar'ın oynadığı "Makas" isimli kısa film çekildi.Filmin çekimleri Nallıhan merkez, Nallıdere ve Akdere...

18 Ağustos 2022 Perşembe 11:04
Nallıhan'da kısa film çekildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde yönetmenliğini Mehmet Akif Güler'in yaptığı başrolünü Menderes Samancılar'ın oynadığı "Makas" isimli kısa film çekildi.

Filmin çekimleri Nallıhan merkez, Nallıdere ve Akdere mahallelerinde tamamlandı.

Yapımcı Mahmut İslam Bilir, yaptığı açıklamada çekimler için ülke genelinde 54 yer gezdiklerini, filme en uygun yörenin Nallıhan ilçesi ve Nallıdere Mahallesi'ni seçtiklerini belirterek, çekimler sırasında ilgi ve alaka gördüklerini, Nallıhan halkına ve yetkililerine yardımlarından dolayı teşekkür ettiğini kaydetti.


Anahtar Kelimeler:
AnkaraNallıhanKısa Film
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.