Nallıhan'da köy konakları yapılıyor

ANKARA (AA) - Nallıhan Belediyesi köy konakları yaptırıyor.Nallıhan Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Selvi, yaptığı açıklamada, Uzunöz Köyü Oklavlar Mahallesi'ne köy konağı yaptırdığını ve kısa sürede hizmete açılması için...

09 Aralık 2020 Çarşamba 15:12
Nallıhan'da köy konakları yapılıyor

ANKARA (AA) - Nallıhan Belediyesi köy konakları yaptırıyor.

Nallıhan Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Selvi, yaptığı açıklamada, Uzunöz Köyü Oklavlar Mahallesi'ne köy konağı yaptırdığını ve kısa sürede hizmete açılması için çalışmaların sürdürüldüğünü aktardı.

Belediyenin çok sayıda mahalleye, köylünün ortak kullanımına sunmak üzere fırınlar, köy konağı ve çeşme inşa ederek mahalle sakinlerinin hizmetine sunduğunu belirten Selvi, "Belediye olarak mahalle sakinlerinin ve mahalle muhtarlarının isteklerine cevap veriyoruz. Dur durak bilmeden çalışıyoruz. Uzunöz köyü Oklavlar Mahallesi'ne, burası Ankara Milletvekilimiz Sayın Nevzat Ceylan'ın da köyüdür, kısa sürede köy konağını yaparak hizmete sunacağız." diye konuştu.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.