Nevşehir Belediye Başkanı Savran'dan "Anneler Günü" ziyaretleri

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, eşi Nejla Savran ile yalnız yaşayan anneleri evlerinde ziyaret ederek günlerini kutladı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye ekipleri çocukları yurt dışı veya farklı...

09 Mayıs 2021 Pazar 12:42
Nevşehir Belediye Başkanı Savran'dan

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, eşi Nejla Savran ile yalnız yaşayan anneleri evlerinde ziyaret ederek günlerini kutladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye ekipleri çocukları yurt dışı veya farklı şehirlerde yaşayan yaşlı annelerin adreslerini belirledi.

Çeşitli semtlerde ikamet eden kadınları, eşi ile çat kapı ziyaret eden Başkan Savran, telefon üzerinden çocukları ile görüntülü konuşmalarını sağladığı annelere çiçek hediye etti.

Başkan Savran'ın anlamlı sürprizi karşısında mutlu olan kadınlar, teşekkürlerini iletti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Savran, "Bizleri dünyaya getiren annelerimiz için ne yapsak azdır. Onları sadece Anneler Günü'nde değil hayatımızın her anında mutlu etmeli, dualarını her daim almalıyız." diye konuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.