Nevşehir protokolü NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret etti

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile protokol üyeleri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret etti.Valilikten yapılan...

30 Kasım 2021 Salı 15:47
Nevşehir protokolü NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret etti

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile protokol üyeleri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Becel, beraberindeki heyetle bu eğitim sezonunda hizmete giren fakülte binasındaki birimleri gezdi.

Konuklarına fakülte ile ilgili bilgi veren NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, şehrin sağlık alanında önemli talepleri arasında yer alan Diş Hekimliği Fakültesini açmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Aktekin, ileri ki dönemlerde Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile uygulamalı olarak halka hizmet vermeyi hedeflediklerini aktardı.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Bayram Deviren de halk sağlığına yönelik katkı sunmak için yaptıkları planlama ve ihtiyaç tespitleri hakkında bilgi verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.