Nevşehir'de bağ evine kaçak tütün operasyonu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de bir bağ evine düzenlenen operasyonda, çok sayıda makaron, sigara fitresi ve tütün ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, K.D'ye ait bağ evinde...

19 Şubat 2021 Cuma 13:57
Nevşehir'de bağ evine kaçak tütün operasyonu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de bir bağ evine düzenlenen operasyonda, çok sayıda makaron, sigara fitresi ve tütün ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, K.D'ye ait bağ evinde kaçak tütün ve mamulleri olduğu bilgisine ulaştı.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda kent kırsalındaki bağ evine operasyon düzenleyen polis, 13 bin 200 dolu makaron, 13 bin 500 sigara fitresi, 18 kilogram kıyılmış tütün, yaklaşık 20 kilogram nargile tütünü, 123 elektronik sigara kiti ile mükerrer kullanım olduğu değerlendirilen 17 bandrol ele geçirdi.

Gözaltına alınan K.D. hakkında, "Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet" suçundan adli işlem yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.