Nevşehir'de binanın havalandırma boşluğuna sıkışan şahin itfaiye ekiplerince kurtarıldı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de bir apartmanın havalandırma boşluğunda sıkışan şahin, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak doğaya salındı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2000 Evler Mahallesi'ndeki bir apartmanın...

06 Mayıs 2021 Perşembe 17:44
Nevşehir'de binanın havalandırma boşluğuna sıkışan şahin itfaiye ekiplerince kurtarıldı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de bir apartmanın havalandırma boşluğunda sıkışan şahin, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak doğaya salındı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2000 Evler Mahallesi'ndeki bir apartmanın sakinleri, gelen sesler üzerine havalandırma boşluğuna giren bir şahinin dışarı çıkamadığını fark etti.

İhbar üzerine binaya gelen Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, kuşu yakalayarak doğaya bıraktı. Vatandaşlar ekiplere teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.