Nevşehir'de çeşitli suçlara karışan Afganistan uyruklu şüpheli tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de Afganistan uyruklu şüpheli evine davet ettiği aynı ülke vatandaşına yönelik saldırısından dolayı tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Afganistan uyruklu S.T. polise başvurarak, kendisini konuşmak için evine...

26 Kasım 2020 Perşembe 11:10
Nevşehir'de çeşitli suçlara karışan Afganistan uyruklu şüpheli tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de Afganistan uyruklu şüpheli evine davet ettiği aynı ülke vatandaşına yönelik saldırısından dolayı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Afganistan uyruklu S.T. polise başvurarak, kendisini konuşmak için evine çağıran aynı ülke vatandaşı S.R. tarafından elleri ve ayakları bağlanarak darp ve silahla tehdit edildiğini, cebindeki 200 liranın alınarak cinsel istismara uğradığını öine sürüp, şikayetçi oldu.

Belirtilen adrese operasyon düzenleyen polis, S.R'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.R, "cinsel saldırı", "kasten yaralama", "yağma" ve "6136 sayılı ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkında kanununa muhalefet" suçlarından tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.