Nevşehir'de "Güvenli Okul Güvenli Eğitim" toplantısı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de eğitim yılı öncesi, okul güvenliği, bağımlılıkla mücadele ve değerlendirme toplantısı, Vali İlhami Aktaş başkanlığında yapıldı.Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Aktaş,...

13 Eylül 2018 Perşembe 09:57
Nevşehir'de

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de eğitim yılı öncesi, okul güvenliği, bağımlılıkla mücadele ve değerlendirme toplantısı, Vali İlhami Aktaş başkanlığında yapıldı.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Aktaş, okul ve çevre güvenliğinin önemine dikkat çekti.

Aktaş, "Çocukların evde çıktığı andan eve geri döndüğü ana kadar geçen süre hepimizin sorumluluğu altında. Güvenlikten kastımız sadece trafik değil. Çocuklarımızın okullardaki davranışlarından, metruk binalara, uyuşturucu, teknoloji bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan devamsızlıklarına kadar tüm konuları okul güvenliği çerçevesinde ele alıyoruz. Bu konuların çözülmesine yönelik devletimizin bize verdiği yetki çerçevesinde görevimizi yapmaya çalışıyoruz." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise sorunsuz bir eğitim öğretim yılı olması temennisinde bulundu.

Çocukların eğitimi kadar güvenliğinin de önemli olduğunu belirten Açıkgöz, şöyle konuştu:

"Bu konuyu tüm yetkili kurumlarla koordineli bir şekilde ele almamız gerekiyor. Güvenlik konusunda hepimizin duyarlı olması lazım. En önemli konu da kötü alışkanlıklar. Uyuşturucu belasından tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi uzak tutmak hepimizin görevi. Uyuşturucu terör kadar tehlikeli. İçişleri Bakanlığı'nın da bu konuda önemli çalışmaları var. Ancak hepimizin güvenlik güçlerine destek olması gerekiyor."

Toplantıya, Belediye Başkanı Atilla Seçen, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, emniyet yetkilileri, okul idarecileri ve servis şoförleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.