Nevşehir'de hırsızlık şüphelisi tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de geçen ay bir inşaattan kablo çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Esentepe Mahallesi'ndeki bir inşaattan kablo çalınması üzerine çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık,...

15 Aralık 2020 Salı 11:00
Nevşehir'de hırsızlık şüphelisi tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de geçen ay bir inşaattan kablo çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Esentepe Mahallesi'ndeki bir inşaattan kablo çalınması üzerine çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık, Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerinin kimliklerini belirledi.

Şüphelilerden E.K. ve A.S'nin karıştıkları başka bir suç nedeniyle geçen ay tutuklandıklarını belirleyen ekipler, diğer zanlı A.E.Ç'yi operasyonla yakalandı.

Gözaltına alınarak emniyete götürülen A.E.Ç'nin, Nevşehir ve Kayseri'deki 5 ayrı suçtan hakkında arama kararı olduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.