Nevşehir'de ikisi hükümlü 3 firari yakalandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan firari 2 hükümlü ile yargılanması devam eden firari sanık yakalandı.Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, "hırsızlık" ve "konut...

06 Kasım 2021 Cumartesi 14:04
Nevşehir'de ikisi hükümlü 3 firari yakalandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan firari 2 hükümlü ile yargılanması devam eden firari sanık yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, "hırsızlık" ve "konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan hakkında 3 yıl 6 ay hapis cezası bulunan R.Ö. ile "hakaret" suçundan hakkında 5 ay hapis cezası bulunan C.A'yı kent merkezinde, "silahla tehdit" suçlamasıyla yargılanması devam eden ve hakkında yakalama kararı bulunan T.K'yı ise Derinkuyu ilçesine yakaladı.

Firari sanık ve hükümlüler, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.