Nevşehir’de on bir ayın sultanı için 11 pare top atışı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de belediye görevlileri, ramazan ayının başlaması nedeniyle 11 pare top atışı gerçekleştirdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ramazan ayı boyunca iftar ve sahur vaktinde top atışı yapacak olan...

12 Nisan 2021 Pazartesi 17:44
Nevşehir’de on bir ayın sultanı için 11 pare top atışı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de belediye görevlileri, ramazan ayının başlaması nedeniyle 11 pare top atışı gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ramazan ayı boyunca iftar ve sahur vaktinde top atışı yapacak olan İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Kahveci Dağı'nda oluşturulan alandan 11 pare top atışı yaptı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Mehmet Savran, ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlara tebriklerini iletti.

Ay boyunca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uyulması tavsiyesinde bulunan Savran, "Rahmet ve mağfiret ayı ramazanın tüm dünyayı etkisi altına alan salgından kurtuluş için vesile olmasını diliyorum. Bizleri yeniden bu mübarek aya kavuşturan Rabbimize hamdolsun." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.