Nevşehir'de sis nedeniyle arazide kaybolan gençleri, AFAD ve jandarma ekipleri buldu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de mantar toplamak için evlerinden ayrılan ve sisli havada yönlerini kaybederek arazide kaybolan 3 gence, jandarma ve AFAD ekipleri ulaştı.Edinilen bilgiye göre, Cemalettin Yıldız (28), Salih Satar (21) ve Berat Özcan...

19 Mayıs 2022 Perşembe 19:02
Nevşehir'de sis nedeniyle arazide kaybolan gençleri, AFAD ve jandarma ekipleri buldu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de mantar toplamak için evlerinden ayrılan ve sisli havada yönlerini kaybederek arazide kaybolan 3 gence, jandarma ve AFAD ekipleri ulaştı.

Edinilen bilgiye göre, Cemalettin Yıldız (28), Salih Satar (21) ve Berat Özcan (18), merkeze bağlı Özyayla köyündeki evlerinden sabah saatlerinde mantar toplamak için ayrıldı.

Gençler, köy dışındaki dağlık arazide yoğun sis nedeniyle yönlerini kaybetti.

Bir süre köye ulaşmak için çabalayan gençler, dönüş yolunu bulamayınca cep telefonuyla 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi.

Bölgeye sevk edilen jandarma ve AFAD ekipleri, üç genci mahsur kaldıkları arazide buldu.

Gençler, jandarma tarafından köye getirilerek ailelerine teslim edildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.