Nevşehir'de sokak hayvanları için açık alanlara yem bırakıldı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de etkili olan kar yağışının ardından belediye ekipleri, yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarının aç kalmaması için belirli alanlara yiyecek bıraktı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Nevşehir...

12 Nisan 2021 Pazartesi 13:45
Nevşehir'de sokak hayvanları için açık alanlara yem bırakıldı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de etkili olan kar yağışının ardından belediye ekipleri, yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarının aç kalmaması için belirli alanlara yiyecek bıraktı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Nevşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentte etkili olan kar yağışında sokak hayvanlarının yaşamlarını sorunsuz sürdürebilmelerini sağlama amacıyla harekete geçti

Kentteki çeşitli mahallelerdeki parklara yem ve mama bırakan ekipler, vatandaşlardan da ev ve iş yerlerinin önüne yiyecek koymaları çağrısında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.