Nevşehir'de suçla mücadele çalışması başarılı sonuçlar doğuruyor

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de emniyet ve jandarma ekiplerinin suçla mücadele çalışmalarının başarılı sonuçları istatistiklere yansıdı.Nevşehir Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, kişilere ve mal varlığına karşı...

15 Nisan 2021 Perşembe 12:53
Nevşehir'de suçla mücadele çalışması başarılı sonuçlar doğuruyor

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de emniyet ve jandarma ekiplerinin suçla mücadele çalışmalarının başarılı sonuçları istatistiklere yansıdı.

Nevşehir Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, kişilere ve mal varlığına karşı işlenen suçlarda bu yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine kıyasla düşüş gözlemlendiği bildirildi.

2020 yılı ile bu yılın ilk üç aylık dönemlerinin karşılaştırıldığı tabloya göre, evden hırsızlık olaylarında yüzde 15, iş yerinden hırsızlıkta yüzde 21, kasten yaralamada yüzde 10, kişilerin huzur ve sükununu bozmada yüzde 40, taksirle yaralama olaylarında ise yüzde 17 düşüş gerçekleşti.

Trafik kazalarında da düşüş görüldüğünün belirtildiği paylaşımda, geçen yılın ilk çeyreğinde il genelinde yaşanan ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası sayısının da 167'den 131'e gerilediği kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.