Nevşehir'de uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de polisin düzenlediği operasyonda uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen biri yabancı uyruklu 2 şüpheli yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize...

06 Kasım 2021 Cumartesi 14:06
Nevşehir'de uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de polisin düzenlediği operasyonda uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen biri yabancı uyruklu 2 şüpheli yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapanların tespitine yönelik çalışma gerçekleştirdi.

Polisin kent merkezindeki bir sokakta durdurarak üst aramasını yaptığı A.T. ile Afganistan uyruklu AG.D'den 9 gram sentetik uyuşturucu, 7 gram eroin, uyuşturucu hap ile uyuşturucu madde paketlemede kullanılan folyo ele geçirdi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, nöbetçi hakimlikçe "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.