Nevşehir'de yabancı uyruklu 4 şüpheli gözaltına alındı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, yurda yasa dışı yollarla giren ve çeşitli suçlara karıştığı belirlenen Afganistan ve Azerbaycan uyruklu 4 kişi sınır dışı edilmek üzere geri gönderme merkezine teslim edildi.İl Emniyet Müdürlüğünden...

04 Kasım 2021 Perşembe 15:54
Nevşehir'de yabancı uyruklu 4 şüpheli gözaltına alındı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, yurda yasa dışı yollarla giren ve çeşitli suçlara karıştığı belirlenen Afganistan ve Azerbaycan uyruklu 4 kişi sınır dışı edilmek üzere geri gönderme merkezine teslim edildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, polisin, Nevşehir-Avanos yolunda yaptığı rutin kontrolde ülkeye yasa dışı yollarla girdiği belirlenen Afganistan ve Azerbaycan uyruklu 2 kişi ile "cinsel saldırı" ve "5607 sayılı kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet" suçundan aranan Afgan ve Azerbaycanlı 2 şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Kayseri Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.