Nevşehir'de yabancı uyruklu firari şüpheli tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden ve polisten kaçıp kovalamaca sonucu yakalanan Suriye uyruklu şüphelinin, "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan arandığı belirlendi.Kent...

19 Ocak 2021 Salı 17:20
Nevşehir'de yabancı uyruklu firari şüpheli tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden ve polisten kaçıp kovalamaca sonucu yakalanan Suriye uyruklu şüphelinin, "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan arandığı belirlendi.

Kent merkezinde devriye görevi yapan polis ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden Suriye uyruklu A.E.H'den kimliğini istedi.

Polisten kaçan ve kovalamaca sonucu yakalanan A.E.H'nin, "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan arandığı tespit edildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.