Nevşehir'de yakalama kararı bulunan şüphelinin evinden "cephanelik" çıktı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde "cinsel saldırı" iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan şüphelinin ikametinde, patlayıcı yapımında kullanılan malzeme, fünye, çok sayıda ruhsatsız silah, şarjör, kesici...

03 Kasım 2021 Çarşamba 12:40
Nevşehir'de yakalama kararı bulunan şüphelinin evinden

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde "cinsel saldırı" iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan şüphelinin ikametinde, patlayıcı yapımında kullanılan malzeme, fünye, çok sayıda ruhsatsız silah, şarjör, kesici alet ve mühimmat bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Y.Y'nin evine operasyon düzenledi.

Polisin evde yaptığı aramada, patlayıcı yapımında kullanılan 570 gram kimyasal madde, 6 fünye, yaklaşık 10 metre fünye fitili, 3 ruhsatsız tabanca, ruhsatsız av tüfeği, kurusıkı tabanca, 25 tabanca şarjörü, av bıçağı, fişek basma makinesi, çok sayıda fişek, üzerine vidaların çakılı olduğu sopa, 185 gram esrar ile uyuşturucu madde kullanımına yarayan düzenek ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.Y, "6136 sayılı ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkında kanuna muhalefet etmek", "cinsel saldırı" ve "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçlarından tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.