Nevşehir'den kısa kısa

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Dr. Metin Kıratlı'yı ziyaret etti.NEVÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Kıratlı'yı...

03 Şubat 2022 Perşembe 13:50
Nevşehir'den kısa kısa

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Dr. Metin Kıratlı'yı ziyaret etti.

NEVÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Kıratlı'yı makamında ziyaret eden Aktekin, üniversitelerinin fiziki ve akademik gelişimine dair bilgi verdi, belirlenen hedefleri anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Kıratlı ise NEVÜ'nün yürüttüğü çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirterek başarılar diledi.

- Nevşehir Belediye Meclisi toplandı

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran başkanlığında şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Savran, Meclis Salonu'daki toplantıda 2022 yılı içerisinde gerçekleştirilecek alt ve üst yapı yatırımlarına ilişkin meclis üyelerine bilgi verdi.

Kentte ulaşım konforunu arttırmak amacıyla sıcak asfalt atağını sürdüreceklerini, yaklaşık 150 bin metrekare yeni sıcak asfalt uygulaması yapmayı planladıklarını ifade eden Savran, 80 bin metrekare de kaldırım yenileme çalışmasını hayata geçireceklerini açıkladı.

Kenti güçlü ve modern bir altyapıya kavuşturmak için yıl içinde, içme suyu hattında 40 bin metrelik alanda yenileme çalışması yapılacağını aktaran Savran, "2022 yılı için yoğun bir çalışma programı hazırladık. Bunun için gerekli tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bahar ayları ile yapacağımız çalışmalarla şehrimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.