Nevzat Ceylan sınıf arkadaşlarıyla bir araya geldi

AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan mezun olduğu Nallıhan Ortaokulundaki arkadaşlarını, öğretmenleri Abdullah Eken ile bir araya getirdi.

11 Ocak 2018 Perşembe 10:51
Nevzat Ceylan sınıf arkadaşlarıyla bir araya geldi

Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan mezun olduğu Nallıhan Ortaokulundaki öğretmeni Abdullah Eken’i yıllar sonra sınıf arkadaşları ile bir araya getirdi.

Milletvekili Nevzat Ceylan’ın sürprizi ile duygulu anlar yaşayan sınıf arkadaşları ve öğretmeni okul yıllarındaki anılarını paylaşarak o yılları yâd ettiler, hasret giderdiler. Öğretmen Abdullah Eken, öğrencileri ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğu belirtti ve öğrencisi Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan’a bu buluşmayı tertip ettiği için teşekkür etti.


OKUL GÜNLERİME GERİ DÖNDÜM
TBMM’de birlikte öğle yemeği yiyen eski arkadaşlar bol bol okul yıllarını, birlikte yaptıkları haylazlıkları konuştular. Yıllar önce aynı sıralarda oturduğu arkadaşları ve üzerinde çok büyük emeği olduğunu belirttiği öğretmeni Abdullah Eken ile beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyleyen Ceylan, “Bugün adeta ortaokul günlerime yeniden geri döndüm. Bana o yaşlarda aşıladıkları vatan sevgisi ile bugün ülkeme siyasetçi olarak hizmet ettiğim için Abdullah öğretmenime çok şey borçluyum.

Bu buluşmayı her sene tekrarlamayı düşünüyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 11.01.2018 12:10
Anahtar Kelimeler:
Nevzat Ceylan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.