Niğde Belediyesi esnafa 1500 lira hibe verecek

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesinin haziran ayı meclis toplantısında, esnafa 1500 lira hibe desteği verilmesi kararlaştırıldı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Emrah Özdemir başkanlığında gerçekleştiren toplantıda,...

08 Haziran 2021 Salı 12:36
Niğde Belediyesi esnafa 1500 lira hibe verecek

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesinin haziran ayı meclis toplantısında, esnafa 1500 lira hibe desteği verilmesi kararlaştırıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Emrah Özdemir başkanlığında gerçekleştiren toplantıda, gündemdeki maddeler görüşüldü.

Buna göre, mayıs ayında alınan kararlar ile 2020 mali yılı idare kesin hesap cetvelleriyle ilgili Plan Bütçe Komisyon raporu müzakere edilerek karara bağlandı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını koşulları nedeniyle gelirleri belli bir seviyenin altında kalan ve dar gelirli duruma düşen esnafın desteklenmesi hususundaki Plan Bütçe ile Çevre, Sağlık, Spor, Eğitim, Kültür, Tarım, Hayvancılık ve Proje Geliştirme ortak komisyon raporu müzakere edildi, salgın nedeniyle işleri kötüleşen esnaf tespit edilerek bin 500 liralık hibe desteği sağlanmasına karar verildi.

Sırali Mahallesi'ndeki Çeşmeli Sokak isminin "Ali Ercan Sokak" olarak değiştirilmesi, yeni kurulan Mezarlık İşleri Müdürlüğü'nün görev ve çalışma esasları yönetmeliği ve teşkilat şeması, aile mezar yerlerinin fiyatlarının belirlenmesi, belediye tarafından işletilmeye başlanılacak yeni köy garajının giriş-çıkış ücretlerinin belirlenmesi, belediyede görev yapan memur ve sözleşmeli personel için performans ölçütleri belirleme ve performans değerlendirme yönetmeliği konuları da görüşülerek karara bağlandı.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.