Niğde Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Rifat Özkan başkanlığında yapıldı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, meclis salonundaki toplantıda gündemle ilgili 21 madde karara bağlandı. Şehir, imar...

10 Eylül 2018 Pazartesi 17:11
Niğde Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Rifat Özkan başkanlığında yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, meclis salonundaki toplantıda gündemle ilgili 21 madde karara bağlandı. Şehir, imar planında tadilat, talep ve teklifler görüşülerek imar komisyonuna sevk edildi.

Ayrıca toplantıda okul servis araçlarının taşıma ücretleri Plan ve Bütçe komisyonundan geldiği şekilde kabul edildi. Yeni yapılan yaş sebze ve meyve hali içerisinde bulunan iş yerlerinin kira bedelleri 500 lira olarak belirlendi.

Kızılelma Parkı'nda bulunan Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi Kapalı Halı Saha ve kapalı tenis kort sahası kullanım ücretleri belirlendi.

Niğde S.S 51 Nolu Özel halk otobüsleri motorlu taşıyıcılar kooperatifi başkanlığının yolcu ücretleri kartlı tam 2,40, kartlı öğrenci 1,75, kartsız tam 3,00, kartsız öğrenci 2,00 lira olarak belirlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.