Niğde Belediyesince yenilenen Mezarlık Bilgi Sistemi kullanıma açıldı

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi yenilenen Mezarlık Bilgi Sistemini (MEBİS) kullanıma açtı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, altyapısı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yenilenen MEBİS ile harita ve navigasyon sayesinde vatandaşlara,...

27 Haziran 2022 Pazartesi 16:44
Niğde Belediyesince yenilenen Mezarlık Bilgi Sistemi kullanıma açıldı

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi yenilenen Mezarlık Bilgi Sistemini (MEBİS) kullanıma açtı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, altyapısı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yenilenen MEBİS ile harita ve navigasyon sayesinde vatandaşlara, mezarlık ziyaretlerinde kolaylık sunuluyor.

Belediye'nin internet sitesinden erişilebilen uygulamada vatandaşlar, mevta yeri, bilgileri ve mezar fotoğraflarına erişebilecek.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, akıllı şehir uygulamalarının yelpazesini günden güne geliştirdiklerini belirterek, "Mezarlık Bilgi Sistemini yeniledik. Mezarlıklarımızı en iyi hale getirip ebediyete intikal eden yakınlarımıza saygımızı göstermeye devam edeceğiz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.