Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi 30 yaşında

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, üniversitenin kuruluşunun 30. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.Rektör Uslu, mesajında, araştıran, sorgulayan, katılımcı, evrensel düşünebilen, etik ve kültürel...

10 Temmuz 2022 Pazar 14:15
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi 30 yaşında

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, üniversitenin kuruluşunun 30. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Rektör Uslu, mesajında, araştıran, sorgulayan, katılımcı, evrensel düşünebilen, etik ve kültürel değerlere sahip bireyler yetiştirerek bilim, teknoloji ve sanatın gelişmesini sağlamayı, ülke ve bölgenin kalkınmasına katkıda bulunmayı misyon edinen üniversitenin bugün 30'uncu kuruluş yıl dönümünü kutladığını belirtti.

Genç nesilleri hayata en iyi şekilde hazırlamak, sosyal ve akademik olarak güçlü, donanımlı ve öz güvenli bireyler yetiştirmek üzere akademik ve idari çalışmaları şeffaf bir şekilde paylaştıklarını belirten Uslu, şunları kaydetti:

"Üniversitemizin birçok kuruma örnek olduğu, sıfır atık, sürdürülebilir kampüs ve yeşil enerji gibi bilimsel çalışmalarımıza desteğimiz sürecek. Önümüzdeki dönemlerde de çağın gerektirdiği teknolojiye sahip üniversitemiz, şehrimiz ve ülkemizin faydasına akademik çalışmaları yine aynı kararlılıkla sürdürme hedefindedir. Üniversitemizin bu günlere gelmesinde emek vermiş geçmişteki tüm rektörlerimiz ve yönetim kadroları olmak üzere tüm personellerimize teşekkür ediyor, kahraman şehidimizin adını taşıyan üniversitemizin daha nice başarılı yıllar geçirmesini temenni ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.