Niğde Valisi Mustafa Koç, trafik denetiminde sürücülerin bayramını kutladı

27 Haziran 2023 Salı 18:39
Niğde Valisi Mustafa Koç, trafik denetiminde sürücülerin bayramını kutladı

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Mustafa Koç, Kurban Bayramı dolayısıyla yolculuk yapan sürücülere şeker ikram ederek, kurallara uymaları yönünde uyarılarda bulundu.

Koç, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ve İl Jandarma Komutanı Albay Nihat Özkök ile Niğde-Kayseri kara yolundaki uygulama noktasında denetimlere katıldı.

Görev yapan personelin bayramını kutlayan Koç, durdurulan araç sürücülerine şeker ikram ederek, bayramını tebrik etti, trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Araçlardaki çocuklara çeşitli hediyeler veren Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşların tatile çıktığını söyledi.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yapılmasıyla Niğde'de de trafik yoğunluğu oluştuğunu belirten Koç, şunları kaydetti:

"Hemşehrilerimizin sağ salim memleketlerine ulaşması, Kurban Bayramı'na sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde geçirebilmesi için gerek emniyetimiz, gerek jandarmamız olarak bütün arkadaşlar özveriyle görevlerinin başında. Bu kapsamda yaklaşık 4 bin personelle güvenlik tedbirlerimizi aldık. Huzur içinde bir bayram diliyoruz."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.