Niğde Valisi Şimşek'ten esnafa ziyaret

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Ata Sanayi ve Eski Sanayi sitelerindeki esnafı ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Şimşek, Ata Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek, çalışmalar...

03 Mayıs 2018 Perşembe 18:28
Niğde Valisi Şimşek'ten esnafa ziyaret

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Ata Sanayi ve Eski Sanayi sitelerindeki esnafı ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Şimşek, Ata Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Esnafla sohbet eden Vali Şimşek, esnafa kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti, bol kazançlar temennisinde bulundu.

Daha sonra Eski Sanayi Sitesi'ndeki esnafı gezen Vali Şimşek, bir çay bahçesinde vatandaşlara bir araya geldi.

Sanayi esnafını emekle, alın teriyle işini yapan kesim olarak nitelendiren Vali Şimşek, "Küçük sanayicilerin memlekete gerçekten önemli katkılar yaptığını biliyorum. Hem istihdam, hem hizmet anlamında sanayi sitemiz, bizim için çok önemli. Bu anlamda, sizlerin sorunlarını çözmek boynumuzun borcudur. İnşallah el birliğiyle yaşanan sorunların üstesinden geleceğiz." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten esnaf, Vali Şimşek'e teşekkür etti.

Şimşek'e ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ile Demirciler ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Turgut Taygur da eşlik etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.