Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Ulukışla ilçesini ziyaret etti

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Ulukışla ilçesinde kaymakamlık, adliye, belediye ve esnaf ziyaretinde bulundu.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Şimşek, beraberindeki Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, İl Jandarma Komutanı...

26 Kasım 2021 Cuma 15:42
Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Ulukışla ilçesini ziyaret etti

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Ulukışla ilçesinde kaymakamlık, adliye, belediye ve esnaf ziyaretinde bulundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Şimşek, beraberindeki Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, İl Jandarma Komutanı Albay Nihat Özkök ve İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ile Ulukışla Kaymakamı Resul Yıldırım'ı ziyaret etti.

Yıldırım'dan ilçenin genel durumu hakkında bilgi alan Şimşek, Hükümet Konağı içerisinde bulunan kurumları da gezerek işlem yaptırmak için gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Ardından Ulukışla Adliyesini ziyaret eden Vali Şimşek, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Rabia Özen'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Ulukışla Belediyesini ziyaret eden Şimşek'e, Başkan Ali Uğurlu çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Esnafı da gezen Şimşek, bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.